KÜTAHYA / MERKEZ - Fatih Anadolu Lisesi

Ara

Edebiyat öğretmenlerimiz tiyatro konusunu öğrencilerimizi tiyatroya götürerek işlediler. Öğrencilerimiz 21.12.2021 tarihinde Hazerdinari salonunda düzenlenen tiyatro etkinliğine katıldılar. Öğretmenlerimiz Cemile Burcu OCAK ve Merve PEKİN etkinliğin amacına ulaştığını çocuklarımızın bizzat görerek konuyu daha iyi kavradığını, ve tiyatroya ilğilerinin arttığını belirttiler.

Ara

Emniyet müdürlüğümüz tarafından 20.12.2021 tarihinde velilerimize uyuşturucu ile mücadele konusunda seminer verildi. Çocukların takip edilmesi konusunda velilerimiz bilinçlendirildi. emniyet müdürlüğümüze  ve rehberlik servisimize teşekkürler. Üç gurup halinde yaptıgımız etkinlige katılan velilerimize teşekkür ediyoruz

Ara

13.12.2021 Kapadokya Üniversitesi eğitmeni Sayın Hazal ÜNLÜCE Öğrencilerimize MOTİVASYON ve SINAV kaygısı konularında oldukça faydalı bir seminer verdiler. Üniversitemize ve eğitmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

13.12.2021 tarihinde emniyet müdürlüğümüz komiserleri sayın Kader ÇULFA ve Selin BAŞARAN  kadına yönelik şiddet konusunda öğrencilerimize bilgilendirme semineri yaptılar. Kades uygulaması ve çevrede şiddet olayı görüldüğünde yapılması gerekenler konusunda öğrencilerimiz bilinçlendirildi.

Ara

10 Aralık dünya insan hakları gününde öğretmenimiz Sayın Hülya SEKKİN hazırlamış olduğu proğramda slayt ve video gösterileriyle öğrencilerimizi insan hakları konusunda bilinçlendirdi. Dünya üzerinde yaşanan insan hakları ihlalleri ve millet olarak güçlü olmak gerektiği konularında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Ara

10 Aralık 2021 tarihinde Sn Ayşegül ARSLAN öğretmenimizin koordinesinde sağlık müdürlüğü personeli Sayın diyetisyen Ferhat SAĞLAM  ve Sayın Başhemşire Nejla ÇİFTÇİ  öğrencilerimize ve velilerimize sağlıklı beslenme sağlıklı yaşam ve obezite konularında seminer verdiler.

Ekm

Değerli sağlık Şube müdürümüz Yüksel ALTUĞ okulumuzda covid 19 virisinün ilk ortaya çıktığı günden itibaren günümüze kadar sağlık ile ilgli gelişimler. Bugün gelinen noktada aşının mahiyeti ve önemi. hakkında ok değerli bilgiler vermiştir. Okulumuz öğrencileri covid 19 önlemleri kapsamında dinlemişlerdir. Şube Müdürü Yüksel ALTUĞ beye teşriflerinden ve bize vakit ayırdığı için teşekkür ediyoruz.